Cabinet Stomatologic in Cluj Napoca Bote-San Clinique

Urgente NON-STOP : +40 732-124.386
  Programari : +40 364-804.677 SI +40 732-124.385

Endodontie microscopica

Endodontia la microscop

Endodontie Microscopica Cluj
Tratamentul endodontic inseamna „tratamentul de canal” sau „scoaterea nervului”. Este o procedura care se aplica pentru eliminarea infectiilor si protejarea de infectii viitoare. Aceasta procedura trateaza intreg sistemul de canale si tot ceea ce este in interiorul unui dinte.

Rata de succes in cazul tratamentului endodontic la microscop este mult mai mare decat in cazul tratamentul endodontic clasic, ajutand la eliminarea numeroaselor riscuri atat in etapa non-chirurgicala, cat si în cea chirurgicala.

Clinica Stomatologica Bote-San Clinique din Cluj, vine in ajutorul pacientilor cu o noua tehnica inovatoare in ramura de specialitate endodontica si anume prepararea canalelor radiculare cu ajutorul acelor rotative, a endomotoarelor si a microscoplului dentar.

Interventia endodontică la microscop face diferenta intre salvarea sau extractia unui dinte.

Infectiile pulpare sunt cauzate de carii profunde sau de carii de mari dimeniuni. Astfel bacteriile care ajung prin crapaturile dintelui in pulpa dentara, ajung sa duca la infectii , la slabirea osului, la umflarea ligamentelor din jurul dintelui si, în final, pot sa duca chiar si la pierderea dintelui. Netratate, inflamatia se poate extinde si la tesuturile din vecinatate.
In cadrul clincii Bote San din Cluj, interventiile endodontice la microscop sunt realizate de catre medicii specialisti in endodontia la microscop , DR. Paula Petrov.

Beneficiile tratamentului endodontic la microscop:

  1. Diagnostic sigur
  2. Rata de succes in cazul tratamentului endodontic la microscop este mult mai mare decat in cazul unui tratament endodontic clasic.
  3. Proceduri incacesibile fara microscop (fara miscroscop se pot omite anumite canale radiculare care raman astfel necurate, ducand la infectii).
  4. Vederea se amplifica de pana la 25 de ori
  5. Rezultat sigur pe termen lung
  6. Perfecteaza succesul tratamentului de canal
  7. Ajuta la eliminarea sau bybassarea acelor rupte de pe traiectul canalelor radiculare.

Pentru a dobandi cat mai multa experienta medicii nostri endodonti din cadrul Clinicii Bote-San din Cluj, participa la congrese de specialitate atat interne cat si internationale.