Urgente NON-STOP : 0732124386
  Programari : 0364804677 sau 0732124385

Intrebari Frecvente

Cele mai frecvente intrebari si raspunsuri legate de stomatologie.

Cum ma programez

Pentru a va face o programare puteti suna la numerele de telefon: 0364804677 sau 0732124385, sau online, intrand la sectiunea programari si completand spatiile cerute.

Ce este un pivot de fibra de sticla

La dintii situat posterior, atat pe maxilarul posterior cat si pe cel inferior in urma unui tratament de canal, trebuie inserat un pivot din fibra de sticla care are rolul de a intari coroana dentara. Dintii cu tratamente de canal pot suferii fracturi ale peretilor si ulterior complicatii care pot duce la extractii dentare.

Ce este un tratament de canal

Cand pulpa dentara este afectata ea trebuie inlaturata din interiorul canalelor radiculare, canalele radiculare trebuie sterilizare si apoi obturate.

Ce este o coroana dentara

Coroana dentara realizata de catre tehnicienii dentari are rolul de a inlocui sau proteja un dinte care a suferit o distructie coronara avansata sau lipsa acestuia.

Ce este un implant

In cazul unui implant dentar, un surub confectionat din titan va inlocui radacina dentara. Prin intermediul unei interventii chirurgicale, implantul va fi inserat in osul maxilar. Disconfortul acestei interventii nu este mai mare decat acela de a face o extractie dentara.