Urgente NON-STOP : 0732124386
  Programari : 0364804677 sau 0732124385

Albire Dentara Beyond Cluj

Albire Dentara Beyond Cluj

Bote-San Clinique Cluj-Napoca alege sa foloseasca pentru albire dentara, Acceleratorul de Albire produs de Beyond Corporation USA.

Coloratiile afecteaza culoarea smaltului datorita consumului de cafea, tutun, coloranti alimentari, dar si din cauza tratamentului cu medicamente de tip tetraciclina, acesta din urma ducand la coloratii severe.

Albirea dintilor cu acceleratorul de albire Beyond este recomadata persoanelor consumatoare de cafea, tutun, sucuri sau alte alimente care in timp pot modifica culoarea dintilor.

Cu puterea noului Accelerator de albire Beyond prezent in clinica noastra din Cluj-Napoca puteti scapa aceste coloratii deoarece acesta permite atingerea a pana la 12 nuante pe cheia VITA a culorii smaltului.

Efectul albirii dintilor are perioada de viata de pana la 5 ani in functie de obiceiurile dumneavoastra alimentare, precum si de stilul dvs. de viata.
In acest sens, cu un stil de viata echilibrat, puteti beneficia la maxim de inovatia Albirii Beyond. In 30 minute, dintii dvs. vor straluci.
Totul se realizeaza prin simpla aplicare a unui gel care contine peroxid de hidrogen - 35% care, in prezenta unei surse de lumina cu un spectru special, elibereaza oxigen si se activeaza in straturile de smalt, producand astfel albirea.

Puteti consulta pretul pentru o albire dentara in pagina de tarife si de asemenea va puteti programa online sau telefonic la clinica noastra din Cluj-Napoca.