Urgente NON-STOP : 0732124386
  Programari : 0364804677 sau 0732124385

Coroane Pe Suport De Zirconiu

Oxidul de zirconiu este un material biocompatibil foarte rezistent utilizat de exemplu in medicina generala pentru proteze de sold. Exista avantaje in utilizarea unei coroane ceramice pe suport de zirconiu:
  1. zirconiul prezinta o transluciditate similara cu a dintilor naturali, astfel incat, tinand cont ca suportul metalic este absent, lumina reflectata de o coroana de zirconiu arata ca un dinte natural, ideal pentru coroanele realizate la nivelul dintilor frontali.
  2. zirconiul este mult mai durabil fata de celelalte materiale folosite ca suport, oxidul de zircon fiind folosit in medicina generala in crearea protezelor de sold.
  3. o alta calitate majora a zirconiului este faptul ca nu produce la nivelul gingiei o dunga cenusie (numita lizereu) pe care o dau coronitele metalo-ceramice.
  4. pacientii nu mai acuza frecventul gust metalic.
  5. coroanele care au suport de zirconiu sunt mult mai usoare decat cele metalice, pacientul acomodandu-se mult mai usor.
  6. NU PROVOACA ALERGII.
  7. NU PROVOACA IRITATII PULPARE (iritatii ale nervului).
  8. precizia unei lucrari de zircon este garantata pentru ca realizarea structurii se face cu ajutorul unui computer (numit cad/cam) prin taierea unui bloc de oxid de zircon.