Urgente NON-STOP : 0732124386
  Programari : 0364804677 sau 0732124385

Endodontie microscopica

Tratamentul endodontic este de fapt „tratamentul de canal” sau „scoaterea nervului”. Este o procedura care se aplica pentru a fi eliminate infectiile si pentru a proteja infectiile viitoare. Aceasta procedura trateaza intreg sistemul de canale si tot interiorul dintelui. Rata de succes este mult mai mare in cazul tratamentului endodontic la microscop decat in cazul clasic al tratamentului endodontic , ajutand la eliminarea numeroaselor riscuri atat in etapa non-chirurgicala si cea chirurgicala. Bote-San Cluj vine in ajutorul pacientilor cu o tehnica inovatoare in ramura de specialitate endodontica, prepararea canalelor radiculare cu ajutorul ednomotoarelor, ale acelor rotative,endomotoarelor si a microscopului dentar. Interventia endodontică la microscop face diferenta intre salvarea sau extractia unui dinte. Infectiile pulpare sunt cauzate de carii profunde sau de carii de mari dimeniuni. Astfel bacteriile care ajung prin crapaturile dintelui in pulpa dentara, ajung sa duca la infectii , la slabirea osului, la umflarea ligamentelor din jurul dintelui si, în final, pot sa duca chiar si la pierderea dintelui. Netratate, inflamatia se poate extinde si la tesuturile din apropiere. In cadrul clincii Bote San, interventiile endodontice la microscop sunt realizate de catre medicii specialisti in endodontia la microscop , DR. Paula Petrov. Tratamentului endodontic la microscop prezinta urmatoarele beneficii:
  1. Diagnostic sigur
  2. Rata de succes in cazul tratamentului endodontic la microscop este mult mai mare decat in cazul unui tratament endodontic clasic.
  3. Proceduri incacesibile fara microscop (fara miscroscop se pot omite anumite canale radiculare care raman astfel necurate, ducand la infectii).
  4. Vederea in detaliu se amplifica de pana la 25 de ori
  5. Rezultat sigur pe termen lung
  6. Perfecteaza succesul tratamentului de canal
Ajuta la eliminarea sau bybassarea acelor rupte de pe traiectul canalelor radiculare.Pentru a dobandi cat mai multa experienta medicii nostri endodonti din cadrul Bote San participa la congrese de specialitate atat interne cat si internationale.