Urgente NON-STOP : 0732124386
  Programari : 0364804677 sau 0732124385

Estetica dentara

Estetica dentara este o ramura a stomatologiei care cuprinde un spectru larg, cuprinde tehnici care contribuie la creearea unui zambet de vis.

Cu ajutorul materialelor si tehnicilor de ultima generatie, restaurarile dentare pot fi facute aproape perfecte.
Zambetul este cartea de vizita a fiecaruia dintre noi si de aceea, Bote-San Clinique Cluj-Napoca iti ofera sansa de a avea un zambet de admirat realizat prin intermediul tratamentelor de estetica dentara.

In cabinetul nostru stomatologic din Cluj puteti apela la tratamente ce tin de estetica dentara cum ar fi o albire dentara pentru a indeparta petele dentare si coloratiile car apar de-alungul timpului datorita cafelei, nicotinei, vinului rosu etc.
De asemenea puteti beneficia si de alte tratamente ce pot imbunatati estetica dentara cum ar fi aparate dentare, care ne ajuta sa avem o estetica foarte frumoasa si o functionalitate foarte buna.


Fatetele dentare cat si coroanele realizate in sistem Cad/Cam pot realiza un aliniament frumos, armonios al dintilor dumneavoastra. Atat fatetele cat si coroanele dentare realizate in sistemul Cad/Cam sunt realizate din disilicat de litiu, zircon-ceramica, ceramica presata sau zircon-ceramica a caror estetica poate echivala dintele natural.

La clinica bote-san din Cluj-Napoca, va puteți programa online sau telefonic la +40 364.804.677 .